NIE PRZEGAPISZ
ŻADNEJ OKAZJI!

Kochani!

Otwieramy sezon truskawkowy na Podwalu!

Spróbujcie naszych pierogów z truskawkami oraz obłędnie pysznego tiramisu.

Przed nami pyszny czas!

Niech smak i zapach truskawek przeniesie Was w prawdziwie letnie klimaty.

Nasze truskawkowe menu sprawi, że maj stanie się jeszcze piękniejszy!

Witamy Was kolejną wiosenną propozycją!

Tym razem zapraszamy na zupę szczawiową z młodymi ziemniakami i jajkiem na twardo.

Lekko kwaśna i aromatyczna, to prawdziwy smak budzącej się do życia natury

Syci, orzeźwia i dodaje energii - idealna na wiosenny dzień.

Zapraszamy na Podwale 25, gdzie z radością dzielimy się smakami wiosny!

W nadchodzące upalne dni polecamy orzeźwiający, zimny chłodnik litewski.

To idealny pomysł na obiad w upalny dzień, ponieważ orzeźwia, gasi pragnienie i jednocześnie syci.

Obłędnie kolorowy i nieprzyzwoicie zdrowy. W kwestii chłodnika nie będziemy skromni - nasz jest najlepszy!

Danie może być przygotowane, także w wersji wegańskiej

Zapraszamy na Podwale 25.

Białe szparagi z sosem berneńskim – eleganckie i wyrafinowane danie, które idealnie komponuje się z wiosennym menu. Białe szparagi, podane z kremowym, bogatym sosem berneńskim, tworzą kompozycję, która zaspokoi nawet najbardziej wymagające podniebienia. Szparagi są skarbnicą zdrowia i świeżości.

Nie przegapcie okazji, by cieszyć się tymi wyjątkowymi smakami.

Do zobaczenia na Podwalu, gdzie każda pora roku smakuje wyjątkowo!

W Restauracji Podwale uwielbiamy świętować każdą porę roku i cieszyć się sezonowymi smakami.

Dlatego z wielką radością zapraszamy na nasze nowe, wiosenne dania:

Soczysty kotlet schabowy z kością – prawdziwa uczta dla miłośników klasycznych, domowych smaków, podana z najlepszymi wiosennymi dodatkami. Delikatna, młoda kapusta i aromatyczne ziemniaki z dodatkiem świeżego koperku. To połączenie, które zachwyca swoją prostotą i głębią smaku.

To danie to zaproszenie do świętowania bogactwa smaków, jakie daje nam wiosna!